Sonja esküvői smink

Menyasszonyi smink

Menyasszonyi smink: mi alapján válasszak?

Minden menyasszony életében eljön az a perc amikor sminkest kell választania, ehhez szeretnék néhány ponttal segítséget nyújtani.

 • Érdemes profit megbízni!

  Lehet, hogy van olyan barátnőd, aki magát szuperül kisminkeli, de nem biztos, hogy mást, főleg ilyen fontos esetben, ki tud sminkelni.
 • Legalább 2-3 sminkes munkáját nézd meg!

  Ha életed legfontosabb sminkjére készülsz, nyugodtan válogass. Olyan sminkest válassz akinek tetszik a munkája.
 • Nem minden az ár!

  Van különbség a 4.000 Forintos és a 15.000 Forintos menyasszonyi smink között, és nem csak árban. A nagy napon fontos a tartósság, hiszen a sminkednek bírnia kell a könnyeket és a bulizást is: az alacsony árkategóriás sminkek nem tartósak. Minőségi különbségek is vannak: a profi sminkeszközök ritkán váltanak ki allergiás reakciót, míg a kínai termékeknél ez gyakran előfordul.
 • Legyen próbasminked!

  A próbasmink azért fontos, mert itt még változtathatsz. Ha nem tetszik az, ahogyan dolgozik a sminkes nyugodtan válts! Általában 1 próbasmink bele tartozik a megadott árba.
 • A stílusodhoz válassz sminket!

  Ha nem szoktad sminkelni magad a hétköznapokon, akkor ne fekete füstös szemet kérj, mert senki nem fog megismerni. Bízz a sminkesben, hiszen ő ért hozzá, hogy mi áll jól a szemed színéhez/formájához és néhány informatív kérdés-válasz után a stílusodnak megfelelő sminket tud készíteni.

Esküvői smink fotók

Esküvő fotózás Szentendre

Esküvői smink

Minden menyasszony életében eljön az a perc amikor sminkest kell választania, ehhez szeretnék néhány ponttal segítséget nyújtani.

Tippek, ötletek

Esküvőre készülődők számára adunk néhány tippet, ötletet, tanácsot a szervezéshez, dekorációk összeállításához. Esküvői szokások, babonák rituálék.

Partnerek

Esküvői szolgáltatói partnerek, akiket ajánlani tudok mindenkinek. Ha sminkest, fodrászt, manikűröst keresel, nézz be erre az oldalra!

Esküvői szolgáltatói csomag

Esküvő fotózás, videó, ceremóniamester és smink professzionális minőségben, egy csomagban! Tekintsd meg oldalunkat és válaszd ki a legjobb csomagot!