Tausz Irina

Bemutatkozás

Tausz Irina vagyok, a MenyasszonyFotó esküvői fotós csapat vezetője.
Érzéseinket nem csak szavainkkal és tetteinkkel fejezhetjük ki, elég arra egy mozdulat, egy megörökített pillanat. Számomra a fotózás ezt jelenti.
Egy olyan momentum, ami sok száz év múlva is ugyanarról szól, ugyanazokat az érzéseket hozza elő. Egy vízpart, naplemente, egy születésnap, esküvő, utazás, csodálatos természeti jelenségek, ezek azok amik magukkal ragadnak és nem eresztenek. Ebben a mozdulatlanságokkal teli világban élek én, mégis ezer és ezer emlékkel halmoz el.

Referenciáim között több ismert ember szerepel. Legutóbb fényképezőgépem előtt állt Győrfi Pál, Kasuba L. Szilárd, Argyelán Krisztina, Deutsch Anita, Egyházi Géza, Csányi Sándor, Szani Roland, Éder Krisztián (SP), Kovács Kati, Márta néni, Szemerédi Bernadett, Dombóvári Vanda, Palcsó Brigitta.


Profi esküvői fotós és videós csapatunkkal vállaljuk

ESKÜVŐK FOTÓZÁSÁT

Az esküvő után az emlékek elhalványulnak és a fotók azok, amelyek segítségével fel tudjuk idézni az érzést, a csodálatos pillanatokat, a feledhetetlen emlékeket. Ezért fontos, hogy az esküvőről olyan képek készüljenek, amelyeket évekkel később is büszkén tudjuk megmutatni gyerekeinknek, unokáinknak!
A profi technikán kívül a legfontosabb, a fotós szakmai tudása, gyakorlata, és az, hogy elképzelései összhangban legyenek a pár elvárásaival.
A fotók dvd-re, vagy pendrive-ra való írásán felül, a pár részére feltöltjük egy omline galériába, amit meg lehet osztani a családdal, barátokkal!


Miért kell tapasztalt fotós az esküvőre? Miben más a Nagy Nap, ha profi fotósok örökítik meg a pillanatot?

Az esküvői fotós kreatív és profi szolgáltató, aki maximálisan a ti esküvőtökkel foglalkozik a nagy napon. Minden tudásunkkal azon dolgozunk hogy a közös pillanatok örök emlékek maradjanak és különleges, stílusos fotók készüljenek.
A fotós munkája nem csak az esküvőn történő fényképezés, hiszen a képekkel rengeteget kell még utána a stúdióban dolgozni. Az utómunka nagyon fontos, mert sok képet retusálni kell, bizonyos apró zavaró részleteket ki kell javítani rajtuk. Így kapja meg az esküvői fotó a végleges formáját, amit akár fotóköny formájában is kérhettek.

A jó esküvői fotós a nagy nap minden fontos pillanatát örök élménnyé varázsolja!


Tausz Irina


Rólunk mondtátok

Hanna

Sonja és Gábor gyönyörű kisfilmet készítettek az esküvönkről, csak ajánlani tudom gondos, kedves és szép munkájukat. Sonja and Gábor shot a breathtaking short movie of our wedding. I can only recommend their thoughtful and beautiful work to all. ❤️


Szabina

Ahogy nézem a képeket,olyan mintha újra átélném az esküvőt. Nagyon sok jó pillanatot kaptatok el! Igazán hálásak vagyunk a kemény munkátokért!
Nagyon jók a képek! El sem tudom mondani,mennyire örülök nekik! 😊 Nagyon szépen köszönünk mindent!"


T. Kriszti

"Életünk legszebb pillanatait kaptad lencsevégre. Akárhányszor végignézzük a képeket, újra átéljük azt a csodás napot. Köszönjük!"


M. Regi

"Nagyon köszönjük a kiváló fotókat! Hálásak vagyunk a munkátokért!"


D. Zsófia

"Jaj, gyönyörűek lettek a fotók, el sem hiszem, hogy ilyen képek is készülhetnek rólam! :) Nagyon-nagyon szépen köszönjük Neked is és Sonjának is!!!! Alig várom, hogy megmutathassam őket!""Kedves Látogató!

Kérdéseikkel bátran forduljanak hozzánk a mail(kukac)menyasszonyfoto.hu email címen!
Köszönjük!


Elérhetőségünk:
Tausz Fotó Stúdió
Szentendre
Telefon: 0620 9120 169

Adószám: 14325870-1-13